Venus Bliss™

neinvazivní přístroj se zaměřením na redukci tuku a konturu těla

Aplikátory

Diodový aplikátor 1064nm

4d Body

Bezpečné a účinné ošetření na redukci tuku, zpevnění pokožky a konturování těla

Porovnáváte různé přístroje pro redukci tuku pro Vaši estetickou praxi? Chcete oslovit své klienty, kteří mají zájem o alternativy liposukce? Venus Bliss ™ je komplexní řešení pro konturování těla bez dalších poplatků za použití za ošetření. Přístroj využívá diodové laserové aplikátory, které účinně snižují tuky lipolýzou, a aplikátor (MP)2, který kombinuje vícepolární vysokofrekvenční a pulzní elektromagnetická pole s pokročilou technologií VariPulse ™. S technologií pro napnutí pokožky, zmenšení obvodu a redukci celulitidy pro hladší a tvarovanější vzhled postavy. 

Rozšiřte svou nabídku služeb tím, že nabídnete svým klientům inovativní technologii redukce tuku, která je klinicky ověřena.

Neinvazivní lipolýza s klinicky ověřenou účinností a vysokým komfortem pro klienty

Efektivní řešení redukce tuku a konturování těla se dvěma technologiemi v jednom přístroji

TECHNOLOGIE 

Venus Bliss ™ operuje s dvěma efektivními technologiemi, které Vám umožní ošetření Vašich pacientů bez dalších přístrojů a nákladů. Aplikátory diodového laseru 1064 nm indukují lipolýzu, což vede ke snížení tuku v břiše a bocích.

Nabízejte svým klientům komplexní ošetření konturování těla dvěma způsoby, kterými dosáhnete redukci tuku a napnutí pokožky. Ve studii s 30 účastníky, ve které byli všichni ošetření diodovým laserem, buď na bocích nebo na břiše, bylo u většiny z nich zjištěno výrazné snížení tuku. Při průzkumu přibližně 75% ošetřovaných klientů uvedlo, že jsou se svými výsledky spokojeni, a doporučili by ošetření svému okolí.

Venus Bliss ™ má také aplikátor (MP)2 s technologií VariPulse™. Tento aplikátor zpevňuje pokožku a zmenšuje obvod ošetřované oblasti a zároveň redukuje celulitidu.

TECHNOLOGIE DIODOVÉHO LASERU PRO LIPOLÝZU

  • 4 diodové laserové aplikátory, které lze jednotlivě aktivovat a umístit v různých konfiguracích na opasek
  • Ošetřovaná plocha každého diodového laserového aplikátoru měří 36 cm2 oproti konkurenci, která používá aplikátory o velikosti 24 cm2
  • 1064 nm laser bezpečně a účinně proniká do podkoží a působí na tukovou tkáň, aniž by poškodil povrch pokožky. Zatímco chladící mechanismus aplikátoru při kontaktu s pokožkou činí ošetření pohodlnějším.

 

UŽIVATELSKÉ VLASTNOSTI APLIKÁTORU

  • Strategické rozložení energie pro rovnoměrné zahřívání tkáně umožňuje prevenci vzniku horkých ložisek v malých oblastech na pokožce, a zvyšuje tak pohodlí klienta při ošetření 
  • Čtyři kontaktní senzory v každém laserovém aplikátoru zajišťují správné a stálé spojení s pokožkou, což je indikováno červenými a zelenými LED diodami na každém aplikátoru
  • Dva vnitřní teplotní senzory v každém aplikátoru zajišťují chlazení a udržují bezpečný teplotní rozsah
  • Unikátní design pásu, který umožňuje práci bez manuální manipulace aplikátorů a zajišťuje tak nepřetržitý kontakt aplikátorů s pokožkou

(MP)2 APLIKÁTORY

  • Poskytují vícepolární vysokofrekvenční a pulzní elektromagnetická pole (PEMF) s technologií VariPulse ™
  • Zpevňují pokožku, zmenšují obvod, snižují objem tuku a tvarují tělo
  • Redukují celulitidu pro hladší a pevněji vypadající hýždě a stehna
  • Jedinečná řada elektrod umožňuje rychlé a efektivní ošetření velkých ploch
  • Zasahuje do hloubky až 4,5 cm pro vynikající výsledky

VARIPULSE™ TECHNOLOGIE 

  • Nastavitelné pulzní sání integrované v (MP)2 aplikátoru pro usnadnění a zvýšení účinku na ošetřovanou tkáň
  • Zvyšuje penetraci a účinnost vysokofrekvenční energie zlepšením kontaktu povrchu mezi elektrodami a tkání
  • Zvyšuje krevní oběh a zlepšuje lymfatickou drenáž 
  • Umožňuje terapeutovi rychleji dosáhnout a udržovat účinnou teplotu v ošetřované oblasti, a zároveň zachovávat pohodlí pacienta

INTEGROVANÁ TECHNOLOGIE IOT

  • Nejnovější technologie sběru dat pro zlepšení obchodu
  • Pomáhá poskytovatelům s optimalizací obchodních postupů a zlepšováním efektivity ošetření 

Často kladené dotazy

JAK PŘEDVEDENÍ PŘÍSTROJE PROBÍHÁ?

- Vybízíme všechny odborníky, aby naše přístroje vyzkoušeli.
- Po vyplnění formuláře na naší stránce Vás v průběhu pracovního týdne kontaktujeme do 24 hodin. Probereme s Vámi přístroj, který Vás zajímá a pokud budete mít zájem, můžeme si domluvit schůzku.
- Přístroj Vám předvedeme buď ve Vašem salónu/klinice nebo v našem Showroomu v Praze. Je na Vás, jaké místo si vyberete. A nakonec Vás chceme ujistit, že je předvedení produktu zadarmo. Rádi si vyslechneme Váš odborný názor. Stačí jen vyplnit formulář a domluvit si představení.

JAKÁ JE NÁVRATNOST INVESTICE?

Naše zkušenosti ukazují, že návratnost investice u našich estetických ošetření je rychlá a vyžaduje pouze 3 věci:
- Vhodný podnikatelský záměr. Nabízíme fungující podnikatelský záměr, se kterým se vám investice může vrátit za 6 až 18 měsíců v závislosti na úrovni rozvoje podnikání. Náš podnikatelský záměr je reálný, založený na zkušenostech a praxi našich stávajících zákazníků.
- Dobrá marketingová strategie. Našim klientům nabízíme otestovanou marketingovou strategii pro propagaci a zařazení přístroje. Naše strategie je založena na dlouhodobé spolupráci s klienty v 5 různých zemích.
- Odborné, certifikované proškolení práce s našimi přístroji. Školení zahrnuje také techniky, které může váš praktik používat při konzultaci s pacientem.

JE MOŽNÉ KOUPIT PŘÍSTROJ I NA MĚSÍČNÍ SPLÁTKY?

Nabízíme možnosti nákupu přístroje s placením na 1 až 2 roky. Plány jsou individuální, flexibilní a šité na míru vašim potřebám a příležitostem. Je v nich i několik bonusů: podpora v oblasti marketingu, školení a poradenství zdarma. Vše je nastaveno tak, aby vaše podnikání mohlo růst a zároveň jste si mohli zakoupit i další přístroje, které by vašemu podnikání dále pomohlo.

JAKÝ JE TO SE ZÁROKOU PŘÍSTROJE?

Ano. Na zakoupený přístroj nabízíme jednoletou záruku, po které můžete využít služeb našeho spolehlivého servisu. Jsme jedinou společností v České republice, která má na skladě náhradní přístroj, který můžeme v případě nutných oprav na vašem přístroji poskytnout.

NABÍZÍTE ŠKOLENÍ PRO PRÁCI S PŘÍSTROJEM?

Ano, nabízíme certifikovaná školení pro práci s našimi přístroji, která vedou naši vysoce kvalifikovaní odborníci. Více informací o našem certifikačním programu najdete . ZDE.

Máte další otázky?

Objednejte si schůzku